Kerkdiensten in coronatijd (3)

Met ingang van zondag 7 november 2021 zijn de corona maatregelen weer wat aangescherpt. Het aantal bezoekers tijdens een dienst is niet op voorhand beperkt maar wel wordt bezoekers gevraagd weer onderling 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt ook voor het dragen van een mondkapje tijdens bewegingen.

Voor het bezoeken van de kerkdiensten gelden de wel richtlijnen van het RIVM. Dus als u klachten heeft kijk dan online mee. Geef elkaar de ruimte. Ook wordt er continue gevenitileerd. 

Aanmelden om de diensten te bezoeken is niet nodig. Ook gasten zijn van harte welkom.

kerkzaal vanaf zijkant websiteWe hebben de rijen in de kerkzaal nog altijd op 1,5 meter uit elkaar geplaatst. Middels rode briefjes die u op de drie stoelen naast u kunt leggen wordt er ook naast elkaar 1,5 meter ruimte gehouden.

Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te desinfecteren middels de daarvoor aanwezige middelen. 

Mocht u coronaverschijnsel hebben dan wordt u verzocht de kerkdienst op een andere wijze te volgen en niet naar het kerkgebouw te komen. 

 

 

Via www.kerkomroep.nl kunt u onze diensten bekijken of beluisteren. Dit kan ook via www.cgk-delfzijl.nl/youtube 

Op onze Facebook pagina zal ook zo af en toe een update worden geplaatst: www.facebook.com/cgkdelfzijl 

 

Wilt u allen de Here bidden om deze pandemie weg te willen nemen, de getroffenen nabij te willen zijn en de nabestaanden van mensen die overleden zijn te willen troosten.