Kerkdiensten in coronatijd

Met ingang van zondag 23 mei 2021, Pinksteren, is het weer mogelijk om onze kerkdiensten te bezoeken. We houden zowel een ochtend als een middagdienst. Het aantal bezoekers tijdens een dienst is vastgesteld op maximaal 30. Daarnaast zal nog een aantal medewerkers aanwezig zijn.

Voor het bezoeken van de kerkdiensten gelden de richtlijnen van het RIVM. Leden van onze gemeente kunnen zich aanmelden om de diensten te bezoeken. Ook gasten zijn van harte welkom, maar ook graag even doorgeven aan de kerkenraad als u van plan bent te komen. Dit kan via het opgave formulier, een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via de contactgegevens van de scriba.

kerkzaal vanaf zijkant websiteHet aantal plaatsen in de kerkzaal is beperkt i.v.m. de 1,5 meter regel.

Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te desinfecteren middels de daarvoor aanwezige middelen. De koster zal u aanwijzingen geven voor een zitplaats. Looproutes zijn aangegeven. Het is niet de bedoeling om uw jas in de garderobe op te hangen, deze mag u meenemen naar de kerkzaal. Naast uw zitplaats blijven tenminste een drietal stoelen leeg om de 1,5 meter regel te waarborgen. Ook staan de rijen op deze afstand uit elkaar.

Mondkapjes dragen tijdens verplaatsingen (lopen) wordt geadviseerd. Als u op uw plaats zit mag u deze afdoen.

Via www.kerkomroep.nl kunt u onze diensten bekijken of beluisteren. Dit kan ook via www.cgk-delfzijl.nl/youtube