Kerkdiensten in coronatijd

Voorlopig zal er in Het Lichtbaken één dienst per zondag worden gehouden.

Voor het bezoeken van de kerkdiensten gelden de richtlijnen van het RIVM. Leden van onze gemeente kunnen zich aanmelden om de diensten te bezoeken. Ook gasten zijn van harte welkom, maar ook graag even doorgeven aan de kerkenraad als u van plan bent te komen. Dit kan via het opgave formulier, een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via de contactgegevens van de scriba.

kerkzaal vanaf zijkant websiteHet aantal plaatsen in de kerkzaal is beperkt i.v.m. de 1,5 meter regel.

Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te desinfecteren middels de daarvoor aanwezige middelen. De koster of een gastheer / gastvrouw zal u begeleiden naar een zitplaats. Looproutes zijn aangegeven. Het is niet de bedoeling om uw jas in de garderobe op te hangen, deze mag u meenemen naar de kerkzaal. Naast uw zitplaats blijven tenminste een drietal stoelen leeg om de 1,5 meter regel te waarborgen. Ook staan de rijen op deze afstand uit elkaar.

Via www.kerkomroep.nl kunt u onze diensten beluisteren.